Visita Licors Portet amb el Tren dels Llacs

Compartir

El tren dels llacs inicia la seva quinzena temporada de servei turístic el pròxim dissabte 22 d’abril fins a l’octubre

Operat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i l’Autoritat Territorial de Mobilitat de Lleida, aquest tren turístic connecta la ciutat de Lleida amb la població pallaresa de La Pobla de Segur, tot travessant congosts de les serralades prepirinenques i resseguint el perfil dels grans embassaments que es troben en el curs del riu Noguera Pallaresa.

El Tren dels Llacs passa per un total de 40 túnels i 75 ponts durant 89 quilòmetres de trajecte en dues hores aproximadament, en un entorn d’una bellesa espectacular. Amb el Tren Històric les persones usuàries retrocedeixin en el temps gràcies a la seva antiga estètica d’un autèntic ferrocarril d’època dels anys 60 en unes locomotores de l’any 1968 conegudes com a “ye-yés”.

Amb el Tren Panoràmic famílies i grups d’amics podran conèixer de ben a prop el territori català d’una forma ben original. Gràcies al seu disseny diàfan i obert, proporcionat per les seves finestres de grans dimensions, els viatgers gaudeixen de les espectaculars vistes que es troben al llarg del recorregut.

Cada dissabte pugen, de mitjana, més de 200 viatgers i des de Licors Portet ofereixen visites guiades gratuïtes a l'1 del migdia. Ja no només per als qui circulen amb el Tren dels Llacs, sinó per a tot aquell qui s’hi vulgui apuntar.