Jornada Professional del Fòrum de l'Oli de Torrebesses 2024

Compartir
Abril 2024

Aquest divendres, 19 d'abril de 2024, els professionals de l'oli d'oliva verge extra es reuniran a Torrebesses per viure la Jornada Professional del Fòrum de l'Oli. Amb un enfocament ferm en la relació entre marca, territori i comercialització efectiva, aquest esdeveniment promet oferir una visió única sobre com millorar la promoció i la venda d'aquest producte tan preuat.

Amb la participació de destacats experts del sector, les ponències abordaran temes clau com ara les experiències turístiques vinculades als productes d'alta qualitat, el màrqueting emocional i les estratègies de vendes internacionals. Nagore Uresandi Espinosa, directora i fundadora de IN2DESTINATION Research, il·lustrarà com l'oleoturisme pot ser una poderosa eina de promoció diferenciada, mentre que Manel Pellisé Bellostas, expert en màrqueting i neurovendes, explorarà les emocions i les connexions territorials que influeixen en la decisió de compra dels consumidors.

Per als professionals interessats en l'expansió internacional, Ricard Purroy, expert en mercats exteriors, ens donarà una visió detallada dels mercats consolidats i emergents, així com dels requisits legals que cal tenir en compte en la comercialització agroalimentària a escala global. A més, Teresa Fuentes Botargues, gerent de Leader Ponent, presentarà les eines del programa Leader per al desenvolupament rural, posant èmfasi en la diversificació econòmica del món rural.

Un aspecte destacat de la jornada serà la presentació del resultat de l'informe sobre etiquetatge i packaging, elaborat especialment per a aquesta edició. El document proporcionarà aspectes valuosos sobre com millorar la presentació del producte per atraure als consumidors i optimitzar les vendes.

Amb la col·laboració d'ACCIÓ, aquest esdeveniment promet ser una oportunitat imprescindible per a tots els professionals del sector de l'oli d'oliva verge extra. Les inscripcions ja estan obertes, i els interessats poden registrar-se per participar en aquesta jornada de coneixement, intercanvi d'idees i networking, amb l'objectiu de potenciar la indústria local i internacional de l'oli d'oliva verge extra.