Participa en el concurs de fotografia de la Setmana del Turisme Industrial i guanya un pack d’Experiències Úniques!

Compartir

Octubre 2022

Durant la Setmana del Turisme Industrial, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) vol premiar les millors fotografies que feu de les diferents activitats que organitzen museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses. 

L’únic requisit és que entre el 22 d’octubre i l’1 de novembre pengeu al vostre compte d’Instagram una fotografia relacionada amb la Setmana del Turisme Industrial o del Bus a Cegues d’aquest any amb el hashtag #concursturismeindustrial. Recordeu que per poder participar el vostre compte ha de ser públic i no privat.

Un jurat escollirà dues fotografies guanyadores que es donaran a conèixer a través de les nostres xarxes socials el 4 de novembre

El primer guanyador serà premiat amb un pack d’Experiències Úniques de Fent País. Podrà triar i remenar entre més de 200 propostes, la majoria per a 2 persones (nits a cases rurals o hotels, àpats en restaurants, activitats, etc.), per a 1 persona (sessions de benestar, vol en parapent, etc.) i en família o en grup (rutes culturals, visites a artesans, etc.). El segon guanyador aconseguirà un lot d’entrades a diferents equipaments de la XATIC. 

Molta sort i esperem moltes fotografies de la Setmana del Turisme Industrial!