Una setmana santa plena d’experiències diferents amb la XATIC

Compartir
Març 2023

La setmana santa està a tocar i són moltes les alternatives que des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya us posem a l’abast perquè ompliu la vostra agenda. Sovint pensem en agafar avions i marxar lluny, però a casa nostra, a Catalunya, hi ha centenars de propostes culturals i turístiques per gaudir en família, amics, parella o fins i tot en solitari. 

Des de visites guiades a antigues fàbriques, mines i colònies tèxtils fins a tallers en centres d’interpretació i museus. El ventall d’opcions de la XATIC és tan ampli que fins i tot us serà complicat escollir, ja que l’oferta no acaba aquí: espectacles, exposicions, píndoles educatives, vídeos, mostres fotogràfiques, cursos, tastets... perdeu-vos per la web i reserveu una experiència diferent per viure durant aquestes vacances.

I per aquells que necessitin un descans i no vulguin sortir de casa la XATIC també us porta algunes idees. Al portal trobareu escapades virtuals i un ampli programa d’activitats i experiències en línia. Ara sí que no hi ha excuses!

No ho deixeu per últim moment i comenceu a explorar, experimentar i planificar les vostres vacances. A més, al mateix portal web trobareu descomptes i ofertes en visites, allotjaments i restaurants pels membres del Club XATIC.