Un nou acord que facilita la difusió i la visita al Museu del Ferrocarril de Móra la Nova

El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova i facilita la seva visita i potencia la  difusió amb un nou acord de col·laboració amb RENFE

Compartir
  • Signatura conveni
Gener de 2021

El passat dia 23 de desembre de 2021, el director del Museu del Ferrocarril de Móra la Nova, Jordi Sasplugas Deu, i el president de Renfe, Isaías Táboas, van signar un acord de col·laboració que va entrar en vigor a partir de l’1 de gener del 2022. L’acord té com a objectiu la prestació d'ofertes i promocions combinades per a la promoció del tren com a mitjà de transport públic per arribar al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova i la visita al Museu.

Renfe difondrà el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova en els suports específics de comunicació i informació, com són les màquines d’autovenda de la xarxa de Rodalies de Catalunya, a les pantalles a l’interior dels trens i presència destacada al web i xarxes socials.

D’altra banda, el Museu es compromet a facilitar l'accés als usuaris de Renfe amb un 25% de reducció en l'entrada sobre la tarifa general, presentant a les taquilles del museu el bitllet o abonament de Renfe. La validesa del descompte serà d'una setmana respecte a la data de viatge del títol de transport.

Tots dos presidents han celebrat la posada en marxa d'aquest acord, reivindicant el paper clau del transport públic per avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.