Torna a voltar món i a emocionar-te amb el saló B-TRAVEL

Compartir
Març 2023

Del 24 al 26 de març, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) us convida a visitar el B-TRAVEL, la fira més gran de turisme destinada al públic viatger, que tindrà lloc al palau 8 de la Fira de Barcelona. Durant aquests tres dies, les principals agències de viatge, hotels, operadors de creuers, companyies de transport i empreses de serveis turístics es reuniran per oferir als viatgers la millor oferta turística per aquest 2023.

En l'edició d'enguany, hi haurà 105 expositors, que estaran dividits en àrees específiques i que exposaran les ofertes més completes en turisme segur i sostenible. També s'hi podran trobar novetats dins la indústria i diferents promocions per poder reservar les vostres vacances i escapades no només a Catalunya, sinó arreu del món. En matèria de negocis, l'espai gaudirà de les condicions necessàries per establir contacte amb altres professionals i conèixer les noves ofertes i opcions turístiques.

En el mateix estand de la XATIC (D162), podreu conèixer de primera mà una oferta inacabable d'experiències dels quasi 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d'interpretació d'arreu del país per descobrir una Catalunya diferent, però a prop de casa. Unes interessants propostes culturals i turístiques per a tota la família que us facilitaran planificar amb comoditat aquella escapada tan desitjada, diferent i gens massificada.De fet, podràs gaudir de les següents activitats:

24 de març

Demostració de l'ofici d'espardenyeria - d'spart Espardenya Artesana (17 hores)

25 de març

Demostració de l'ofici d'espardenyeria - d'spart Espardenya Artesana (17 hores)

26 de març

Demostració de l'ofici de canterer - Ceràmica Avaco (11 hores i 15 hores)

A més, en el mateix estand us podreu fer membres del Club XATIC, amb avantatges exclusius, descomptes i ofertes en visites, allotjaments i restaurants de Catalunya.

Bel i les peces de la revolució

Una de les grans novetats de l'edició d'aquest 2023 és que a la fira de B-TRAVEL, la XATIC presentarà el joc "Bel i les peces de la revolució", una aplicació mòbil que la XATIC i Cubus Game han creat per conèixer el patrimoni industrial català.

El joc relata els viatges de la Bel, una crononauta que navega pel temps i viu episodis trepidants de la nostra història. En un dels seus viatges, el Rellotge de la Revolució Industrial s'esmicola i les diferents peces s'escampen per tot Catalunya. L'objectiu del joc és recuperar aquestes peces i reconstruir el rellotge. Per recuperar-les, cal superar petits reptes d'observació en els equipaments i museus de Capellades, Cercs, Granollers, Igualada, Manresa, Mataró, Montcada i Reixac, Sant Joan de Vilatorrada i Terrassa.

Des de la XATIC no volem que perdeu detall, així que quan compreu la vostra entrada afegiu el codi XATICBTRAVEL i podreu aconseguir la vostra entrada gratuïta.

Concurs Instagram

D'altra banda, amb motiu del B-Travel, la XATIC sorteja un xec regal de Fent País per a dues per visitar el Museu del Suro i navegar en veler per Palamós. Per participar només has de:

  • Ser seguidor o seguidora a Instagram de @xatic_cat
  • Fer like a la publicació
  • Etiquetar a un amic o amiga

La participació és vàlida fins al 26/03/2023 a les 23:59h. El sorteig es realitzarà amb Easy Promos.

No t'ho perdis!