Torna la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Compartir

El mes d’octubre torna amb més força que mai amb la Setmana del Turisme Industrial que des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitzem perquè conegueu de prop com es fan les coses i descobriu perquè el turisme industrial és tan diferent, sostenible i proper. 

Del 22 al 30 d’octubre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses programaran diferents activitats amb l’objectiu que pugueu alimentar la vostra curiositat.

En aquesta setena edició es programaran visites guiades, portes obertes, tallers, entre altres activitats, com el sempre sorprenent Bus a Cegues, un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans associats a la xarxa.

Així doncs, des de la XATIC continuem apostant pel turisme industrial, perquè a més de poder contemplar paisatges i monuments bonics al costat de casa, ens explica i ens ajuda a conèixer com es fan les coses que ens interessen. Les que han format part de la nostra història i totes aquelles que fem servir cada dia.

Per a més informació i inscripcions a les activitats i al Bus a Cegues de la Setmana del Turisme Industrial feu clic al següent enllaç.