Nadal amb la XATIC: Què fer?

Compartir
Desembre 2023

La temporada de Nadal ha arribat a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) amb un gran ventall d’activitats per a tots els amants de la màgia d’aquestes festes i del turisme industrial. 

Prepara’t per submergir-te en un món d’història, tradició, diversió i exploració amb propostes úniques i especials per a totes les edats:

  • Visites guiades: Endinsa't en la història dels museus i equipaments de la XATIC amb recorreguts per museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses convertits en escenaris màgics per a la temporada. 
  • Tallers: Aprèn tècniques artesanals, crea la teva pròpia decoració nadalenca i deixa volar la teva creativitat. 
  • Exposicions: No deixis escapar l’oportunitat de descobrir les mostres temporals que ofereixen els museus per aprendre i connectar amb el patrimoni industrial català. 
  • Espectacles i actuacions: Gaudeix d’actuacions musicals, teatre i espectacles especials en marcs incomparables. La diversió està assegurada!

Si vols celebrar aquestes festes amb la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya només cal que segueixis les nostres xarxes socials. També pots consultar les diferents activitats al nostre web.