La XATIC us convida al saló de turisme B-Travel

Compartir

Del 15 al 17 de març, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) us convida a visitar el B-Travel, la fira més destacada en el sector turístic dirigida al públic viatger. L'esdeveniment se celebrarà al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Aquesta celebració marca l'inici de la temporada turística coincidint amb les vacances de Setmana Santa d’enguany. El B-Travel compta amb una àmplia representació de les millors destinacions nacionals i internacionals, proporcionant als visitants l'oportunitat de començar a planificar el seu proper viatge amb les millors ofertes i experiències turístiques disponibles.

A l’estand de la XATIC, tindreu l'oportunitat de conèixer de primera mà una àmplia gamma d'experiències proporcionades per gairebé 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils i centres d'interpretació de tot el territori català. Això permetrà descobrir una Catalunya única i propera.

A més, per assegurar-vos que aprofiteu al màxim la vostra visita, des de la XATIC volem regalar-vos una entrada gratuïta. Per obtenir-la, només cal aplicar el següent codi promocional durant el procés de compra: XATICBTRAV24.