La Setmana del Turisme Industrial celebra la primera Jornada de Portes Obertes a les empreses

 

 

Compartir

Octubre 2022

Del 22 al 30 d’octubre, des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitzem la Setmana del Turisme Industrial en la que museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses han programat diferents activitats.

En aquesta edició posem en marxa un nou esdeveniment; la I Jornada de Portes Obertes a les empreses, una acció de proximitat i transparència a través de la qual podreu descobrir una part o la totalitat dels diferents processos productius i viure i entendre l’esforç, l’enginyeria i el treball tan complex que hi ha darrere de les coses que formen part del nostre dia a dia. 

A més, podreu comunicar-vos de manera directa i sense intermediaris amb el diferent personal de l’empresa, els seus productes i, per què no? Establir nous vincles. 

Sens dubte, una experiència única que us donarà l’oportunitat de gaudir del teixit empresarial que tenim a Catalunya. En aquest enllaç trobareu més informació, així com a  les nostres xarxes socials.