GeoTok, la nova visita teatralitzada de la Muntanya de Sal de Cardona

Compartir
Setembre 2023

"GeoTok, la vuitena meravella" és una nova visita teatralitzada que ofereix la Muntanya de Sal de Cardona, enfocada al públic familiar per descobrir la formació i la seva història d'una manera lúdica i innovadora.

La nova visita teatralitzada substitueix la del "Projecte Alquímia", que es va crear l'any 2014 i que ha estat realitzada per 70.000 visitants.

Aquest tipus d'activitats destaquen pel seu format amè i divertit, però sense oblidar els continguts. Per això resulten ideals per a tota la família.

A la recerca de la vuitena meravella

Els GeoTeam són un grup de geòlegs TikTokers que s'han proposat participar al repte mundial #EightWonder, per buscar la vuitena meravella del món, i la seva aposta és la Muntanya de Sal de Cardona.

Un membre de l'equip, l'Àgata, la Morgan, l'Ònix o el Jasper (nicknames basats en noms de minerals), es colarà a la visita per entrar dins del diapir amb l'objectiu de portar-hi a terme el Final Event del repte, però les coses es torçaran només entrar. 

El nostre tiktoker ve acompanyat d'un assistent virtual d'última generació, el 1000iU (Míliu), que participarà activament en la missió, però que no sempre ho farà de la manera esperada.