Gaudeix de l’estiu i del turisme industrial

Compartir
Juliol 2022

Arriba l’època de l’any en què ens aturem per gaudir d’un merescut descans i fer totes aquelles activitats que no hem pogut fer la resta de l’any. No cal marxar gaire lluny per trobar experiències que ens permetin descobrir museus, exposicions o antigues fàbriques i que facin d’aquest, un estiu diferent.

La XATIC té preparades moltes opcions perquè conegueu nous indrets

Des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) us convidem a visitar més de 100 museus, centres d’interpretació, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils i empreses d’arreu de Catalunya per divertir-vos en família, en parella o amb amics.  

Perquè el turisme industrial és diferent, sostenible i ens ajuda a conèixer com es fan les coses que ens interessen. Les que fem servir cada dia. La XATIC té preparades moltes opcions perquè conegueu nous indrets. No us ho  penseu i feu clic aquí per conèixer tots els equipaments i activitats del nostre turisme industrial. 

Si sou membres del Club XATIC, podreu gaudir de descomptes en entrades i hotels

A més, si sou membres del Club XATIC, podreu gaudir de descomptes en entrades i hotels. Si voleu gaudir de tots els avantatges de formar part del Club XATIC, pots sol·licitar la teva targeta de forma totalment gratuïta al lloc web www.xatic.cat