Explora la història del paper al Museu Molí Paperer de Capellades

Compartir
Març 2024

El Museu Molí Paperer de Capellades, ubicat a l'antic molí dels segles XVIII-XIX i conegut com a Molí de la Vila, emergeix com un testimoni viu del passat. Amb renom internacional per la seva producció de paper de barba d'alta qualitat, Capellades ha deixat una empremta important en la història del paper.

En les seves sales d'exposició permanent, el museu narra la fascinant història del paper des dels seus inicis fins als sofisticats processos de fabricació d'avui dia. Els visitants tenen l'oportunitat de submergir-se en el món artesanal del paper en el soterrani del molí, on encara es produeix paper fet a mà amb eines i maquinària originals.

Amb col·leccions i documentació ben important, el Museu Molí Paperer de Capellades esdevé un referent en l'estudi i la difusió del paper en tots els seus àmbits. 

Visitar aquest museu no és només una experiència d'observació, sinó una oportunitat pràctica per participar en les tècniques de producció del paper. Els visitants poden elaborar els seus propis fulls i descobrir la màgia del paper fet a mà.

Els membres del Club Xatic gaudeixen d'avantatges exclusius, incloent-hi l’entrada reduïda i la possibilitat de participar en tallers pràctics amb cita prèvia.

Més informació en aquest enllaç.