Els museus i equipaments de la XATIC es modernitzen

Els Jardins Artigas i l'Ecomuseu Farinera presenten noves apps

Compartir
Maig de 2022

Són molts els museus i equipaments que aprofiten les noves tecnologies per apropar-se de manera més directa i divertida al seu públic. En aquest cas, el mes de maig ens porta dues novetats d’aplicacions per part dels Jardins Artigas i l’Ecomuseu Farinera. 

El primer ha creat el joc  ‘El tresor de Gaudí’. Es tracta d’una aplicació amb un funcionament força senzill. Només cal descarregar-se-la i registrar-s’hi. Un cop fet això per a poder jugar-hi, cal adquirir un codi que té un cost de 2 euros i que està disponible a l’Oficina de Turisme. Als participants se’ls entregarà un mapa del casc antic de La Pobla de Lillet, amb el recorregut que han de fer i la ubicació de les pistes, per tal que puguin començar a jugar. 

 

El tresor de Gaudí

 

D’altra banda, l’Ecomuseu Farinera ha creat l’app ‘Apropa’t al rec del Molí’ que proposa als seus usuaris conèixer el rec del Molí des de diferents vessants: natural, històrica, patrimonial, etc. Al llarg dels 200 metres que van des de la Farinera fins al pont de la Mercè, els vianants hi trobaran cinc tòtems de fusta amb uns codis QR que podran escanejar  per accedir als continguts. L’últim a l’Ecomuseu Farinera.

 

Apropa’t al rec del Molí