El Torró i la xocolata, del segle XVII al segle XXI

Compartir
16 de gener del 2020

 Des del 1775, Torrons Vicens elabora artesanalment el Torró d’Agramunt amb productes de proximitat i de màxima qualitat, transmetent amb fidelitat minuciosa les receptes originàries de generació en generació i apostant, any rere any, per crear nous sabors i textures que sorprenguin.

 

 

El Museu del Torró i la Xocolata, situat al costat de la seva fàbrica i la botiga, és un espai cultural on es pot conèixer la història del Torró i la Xocolata d’Agramunt, així com la trajectòria de l’empresa Torrons Vicens.

 

 

 

 

Un complet viatge en el temps, un recorregut ple de sensacions i experiències amb el que, a través d’imatges, audiovisuals i infinitat d’utensilis i maquinària antiga, coneixerem els sectors de l’elaboració artesana del Torró.

 

 

 

 

El recorregut es complementa de la millor manera possible: amb la visita a la botiga, que ens ofereix totes les games de torrons Vicens i altres especialitats com xocolates, trufes, fruits secs caramel·litzats, galetes, carquinyolis, neules o licors.