El Museu de la Pell d’Igualada ens porta al passat i al futur del disseny i la història

Compartir
Abril de 2022

Aquest mes d’abril el Museu de la Pell d’Igualada ha preparat 3 exposicions temporals que us permetran conèixer el passat i el futur del disseny i la història del territori. No en perdeu cap detall:

El Segre: la memòria d'un riu

Exposició sobre els valors històrics i culturals del riu Segre. Les barques, els raiers, les llegendes i les tradicions, els oficis desapareguts i altres temes estan tractats en aquesta mostra que posa en valor la relació històrica de Lleida amb el riu. Amb motiu de la Jornada de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana - recercat 2022.

Fins  al 8 de maig al  Vestíbul del Museu de la Pell d’Igualada

 

Amb les mans. Moda contemporània

Exposició de les dissenyadores Mireia Muntadas i Mar Ribaudí, guanyadores del Premi Ciutat d’Igualada de Disseny Gaspar Camps, 2021. Sota el títol “Les llunes”, Mireia Muntadas va guanyar en la modalitat de creacions en joieria i complements. Mar Ribaudí amb el seu projecte “El poder de la reutilització és donar una segona vida” va guanyar en la modalitat de disseny en moda.

Fins  al 29 de maig a la Sala Petita de la Nau d’Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada

 

Visions del disseny: com ho fèiem i com ho fem a l’Anoia.

Una exposició sobre el disseny contemporani a la comarca de l’Anoia i el seu futur, en diàleg amb objectes de la col·lecció del Museu. Grafismes, formes, colors, usos, tècniques, missatges... disseny d’ara i d’abans, entrellaçat en el temps, i entre cultures…

Fins  al 18 de setembre  a la  Sala d’Exposicions del Museu de la Pell d’Igualada

 

Més informacio: museupelligualada.cat