El MNACTEC acull la setena edició del Congrés Som Elèctrics

Serà els dies 30 de novembre i 1 de desembre i enguany l’esdeveniment està dedicat a l’energia, el seu present i el seu futur

 

Compartir

Novembre 2022

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya acollirà la setena edició del Congrés Som Elèctrics el dimecres 30 de novembre i dijous 1 de desembre. Enguany, l’esdeveniment està centrat en l’energia, el seu present i el seu futur. 

Des de la primera edició, el Congrés Som Elèctrics ha estat un espai de debat i reflexió sobre la transició energètica que vivim actualment i els canvis socials i econòmics que comporta, en un context de major demanda d’energia i de crisi climàtica.

Les sessions començaran dimecres 30 de novembre a les 9.15 hores amb la benvinguda i la presentació institucional i s’allargaran fins a les 19 hores. Pel que fa a la segona jornada, dijous 1 de desembre, les activitats començaran a les 9.30 hores i finalitzaran a les 13.45 hores.

El congrés és gratuït i s’estructura en 4 grans blocs i desenes de xerrades i activitats. Podeu consultar la programació completa, a través del següent enllaç.