Descobreix una experiència sensorial al Cor de Sitges: Tastos de vi al CIM

Compartir
Gener 2024

El Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges (CIM) ofereix una oportunitat inigualable per viure una experiència única que fusiona la riquesa de la vinya, l'esplendor de l'arquitectura i la profunditat del patrimoni, tot a l'interior del cor urbà de Sitges.

Amb un ventall de sabors que reflecteix la riquesa del territori, els vins del CIM són el resultat d'un compromís amb la tradició i la innovació. La vinya, cultivada amb cura i respecte pel medi ambient, produeix raïms que donen vida a vins únics que destaquen per la seva qualitat excepcional.

Els amants del vi i aquells que busquen noves experiències poden ara explorar aquesta tradició i modernitat a través de tastos guiats, preferiblement a l'aire lliure. Aquesta opció proporciona un entorn encantador per degustar els exquisits vins del CIM, envoltats de l'aire fresc de Sitges i amb una vista panoràmica que captura la bellesa de la regió.

El CIM no només ofereix un tast dels seus vins d'alta qualitat, sinó també una immersió en la rica història i el compromís social que defineixen aquesta institució única.