Descobreix el renovat circuit termal Vichy Catalan

 

 

Compartir
  • Spa Vichy Catalan
Juny 2022

Aprofita aquests dies de vacances per conèixer el nou circuit termal de l'Hotel Balneari Vichy Catalan, inaugurat el mes de febrer de 2022. S'ha renovat la sauna, el Hammam i la dutxa galleda, a més s'hi han afegit un pou d'aigua freda i un nou espai d'hidratació. També s'ha instal·lat un terra antilliscant i s'ha renovat tot el sistema de ventilació per evitar la condensació d'humitat i vapor.

Així doncs, podràs gaudir de les propietats i beneficis de la seva aigua termal, submergir-se en una autèntica aigua Vichy Catalan a 37ºC, relaxar-se i cuidar-se amb els nous tractaments terapèutics i de bellesa.

Això sí, és imprescindible que abans d'anar reservis l'hora dels tractaments per telèfon (972 470 000) o per correu electrònic spa@vichycatalan.es.

Represa d'activitats guiades 

A partir del mes de setembre, l'Hotel Balneari Vichy Catalan torna a oferir visites guiades, a través de les quals, podreu conèixer la seva història. Visitareu les instal·lacions de la planta i sabreu quin és el procés que segueix l'aigua, acabant amb una explicació de l'origen geològic de l'aigua mentre degusteu els seus vins Viñachy i/o productes Vichy.

La visita té una durada d'una hora i 50 minuts aproximadament.

Pots consultar els descomptes pels membres del club XATIC aquí.

Sobre l'Hotel Balneari Vichy Catalan

El conjunt arquitectònic de l'Hotel Balneari Vichy Catalan, la construcció del qual va tenir lloc entre els anys 1891 i 1898 seguint els cànons de l'estil modernista, ha estat testimoni de nombrosos esdeveniments que han marcat la història contemporània; fruit del llegat d'una construcció centenària orientada en els seus orígens a finalitats terapèutiques.

Vichy Catalan és una aigua mineral natural carbònica de mineralització forta, bicarbonatada, sòdica, clorurada i rica en liti i silici. Brota espontàniament a 60ºC amb el seu propi gas carbònic del manantial a Caldes de Malavella (Girona).

Les seves especials propietats minero-medicinals i el seu sabor inconfusible, l'han convertit en una de les aigües minerals predilectes dels professionals de la restauració i dels consumidors i en una de les marques més prestigioses del mercat europeu d'aigües minerals.

Més informació a http://www.balneari.cat/