Continuen les activitats de la Setmana del Turisme Industrial després del gran èxit del Bus a Cegues

Compartir

Octubre 2022

Més de 300 persones van pujar a les 7 rutes del Bus a Cegues, que ja porta set edicions celebrant un gran èxit de participació. El passat dissabte 22 d’octubre, els passatgers del Bus a Cegues van poder gaudir de visites guiades, tallers o degustacions a diverses localitats i equipaments catalans associats a la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC). Encara queda una ruta per descobrir; la del cap de setmana del 29 i 30 d’octubre, que ja ha exhaurit les places.

Sens dubte, el Bus a Cegues és una de les activitats més consolidades de la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya, però no és l’única. Fins al 30 d’octubre, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses tenen programades una gran oferta d’activitats.  

En aquesta setena edició, des de la XATIC hem posat en marxa un nou esdeveniment; la I Jornada de Portes Obertes a les empreses, una acció de proximitat i transparència a través de la qual podreu descobrir una part o la totalitat dels diferents processos productius i viure i entendre l’esforç, l’enginyeria i el treball tan complex que hi ha darrere de les coses que formen part del nostre dia a dia. 

A més, recordeu que, enguany, volem premiar les fotografies de la Setmana del Turisme Industrial. L’únic requisit és que entre el 22 d’octubre i l’1 de novembre pengeu al vostre compte d’Instagram una fotografia relacionada amb la Setmana del Turisme Industrial o del Bus a Cegues d’aquest any amb el hashtag #concursturismeindustrial. Recordeu que per poder participar el vostre compte ha de ser públic.

El primer guanyador serà premiat amb un pack d’Experiències Úniques de Fent País. Podrà triar i remenar entre més de 200 propostes, la majoria per a 2 persones (nits a cases rurals o hotels, àpats en restaurants, activitats, etc.), per a 1 persona (sessions de benestar, vol en parapent, etc.) i en família o en grup (rutes culturals, visites a artesans, etc.). El segon guanyador aconseguirà un lot d’entrades a diferents equipaments de la XATIC. 

Molta sort i esperem que seguiu gaudint del turisme industrial!