Celler Llivins. Viticultura d’alçada al cor dels Pirineus

Compartir
2/7/2021

 Llivins, és un celler pioner ubicat a Llívia, la Cerdanya. Les seves vinyes, plantades a 1.225m d’alçada, estan envoltades d’un skyline únic, sota la mirada imponent del Puigmal.

Muntanya i enologia es fonen en aquest concepte de Viticultura d’alçada a la Cerdanya que permet elaborar uns vins amb un punt d’acidesa molt interessant i aromes molt frescos amb unes criances més llargues.

Celler diferent i únic, a Llivins es conreen, elaboren i embotellen els seus vins a la mateixa finca, per a mantenir així totes les màximes característiques qualitatives del seu raïm. D’aquí en surten els seu dos vins: DNEU i DGEL. Dos vins d’alçada de Sauvignon Blanc amb personalitat pròpia i un objectiu comú: Vins que parlen del nostre territori.

A Llivins practiquen la viticultura ECO basada en la permacultura (l’art de cultivar amb la naturalesa, no en contra seva). Per aquest motiu tenen els seu petits soldats a la vinya, les marietes, que eviten les plagues del pugó; també omplen la vinya de palla per evitar que creixin herbes que puguin afectar negativament al creixement sa dels ceps i brot del raïm.

Les #LlivinsXperiences

Enguany, a més del Llivins Winecorner, un espai de degustació dels seus productes, estrenen les #LlivinsXperiences, diverses activitats que tenen com a objectiu fer participar al visitant de la manera més activa i tocant diferents àmbits, tots relacionats amb la naturalesa, enologia, terreny i destí.

Algunes de les activitats programades per aquest estiu són:

FoodXperiences

L’experiència de presenciar un show cooking narrat pel propi Xef. El plat presentat estarà maridat amb els seus vins.

WineXperiences

Jornades enològiques especialitzades, tutelades pels seus dos enòlegs: que  oferiran degustacions verticals, visites tècniques i especialitzades per visitants del sector així com visites temàtiques personalitzades.

IogaXperiences

La millor experiència per connectar amb la naturalesa i l’espai on creixen les  seves vinyes.

MusicXperiences

Concerts en acústic, acompanyat d’una degustació dirigida del seus vins. Una experiència que estimula tots els sentits

Pop-upXperiences

Emprenedors i artesans de la Cerdanya mostraran els seus productes.

El primer POP-UP de Llivins està programat pel proper dissabte 3 de juliol.

 

Les portes de Llivins estaràn obertes al públic, per a què tothom vingui a fer una volteta pel petit market que muntaran a les seves instal.lacions, amb la possibilitat de quedar-se a fer una copa de vi i un petit piscolabis després de gaudir de l’art exposat a les paradetes.

 

Més informació:

T. 34 679927007

comercial@llivins.cat  

@llivins_