Celebra la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Compartir
Setembre 2023

Des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) organitzem la vuitena edició de la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya. Una oportunitat especial i única per descobrir el més interessant del patrimoni industrial català, de manera totalment diferent, amb escapades i activitats atractives i enriquidores per al visitant.

Del 20 al 29 d’octubre de 2023, una llarga llista de museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses programaran visites guiades, exposicions, tallers o portes obertes arreu de Catalunya i adreçades a totes les edats per donar a conèixer com es fan les coses; les que han format part de la nostra història i aquelles que fem servir cada dia.

Amb la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya aprofitem la història recent de les ciutats i el seu patrimoni industrial per atraure un públic que busca descobrir nous racons, espais per mirar enrere, compartir, gaudir, badar, aprendre i entendre que el turisme industrial és diferent, sostenible i molt més proper.

Per a més informació i inscripcions a les activitats i al Bus a Cegues de la Setmana del Turisme Industrial feu clic al següent enllaç