Apunta't a les matinals sureres "De l'arbre al tap, del tap a taula"

Compartir

Un any més, tornen les matinals sureres “De l’arbre al tap, del tap a taula” organitzats pel Consorci de les Gavarres i el Museu del Suro de Catalunya.

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta activitat familiar que coincideix amb la temporada de la pela del suro, el mes de juliol. Un matí per descobrir el món del suro: des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món.

La demostració de la pela del suro a Palafrugell es farà a Llofriu, a continuació es podrà gaudir d’un esmorzar temàtic, més tard es visitarà el Museu del Suro de Catalunya i finalment, es farà una degustació de vins D.O. Empordà. A Cassà de la Selva, la demostració serà a Can Vilallonga, s’esmorzarà al bosc i per acabar es farà la degustació de vins.

Per participar-hi cal fer la corresponent reserva a amarin@gavarres.cat o al 972 643 695 en el cas de Cassà de la Selva i a info@museudelsuro.cat o al 972 30 78 25 per a Palafrugell.

La programació d’enguany començarà el pròxim dissabte dia 1 de juliol a Cassà de la Selva i finalitzarà el dissabte 22 de juliol a Palafrugell. Un total de 3 sessions a Cassà i 4 a Palafrugell

Cartell i díptics de l'activitat.