Aquest 8 de febrer reserva la data perquè els caves Vilarnau organitzen una visita a la poda amb un brunch calçotada per acabar! Una experiència única per aprendre sobre la filosofia Vilarnau del cultiu i la cura dels ceps.
Vilarnau va començar al s. XII com una petita i avantguardista cava artesanal a prop de Barcelona. El primer cava amb etiqueta Vilarnau neix el 1949, quan la família propietària comença a comercialitzar el cava que produïen les podes de “Can Petit i Les Planes de Vilarnau”.
Des del 1982, va passar a formar part de la família de bodegues de González Byass. La nova bodega es va ubicar al centre de la finca i la seva inauguració va ser a l’octubre de 2005.
Des de la finca de 20 hectàrees es pot gaudir d’unes increïbles vistes a les muntanyes de Montserrat, les mateixes que protegeixen la poda dels freds vents del Pirineu. Cap al sud es troba la Serralada Litoral, i cap a l’est es mostra oberta al mar Mediterrani.
És aquest preciós paratge el que us proposem visitar el 8 de febrer. Comença la visita a les 10.30 h i finalitza-la a les 12 h del migdia amb un brunch calçotada. T’hi esperem!
Informació & reserves a enoturisme@vilarnau.es o al 93 891 23 61.