Veniu a conèixer les millors propostes de Turisme Industrial internacional al B-Industrial

Compartir

De l’1 al 3 d’abril teniu una cita amb una nova edició del B-Industrial, l’àrea temàtica de turisme industrial que se celebra en el marc del B-Travel, el Saló del turisme de la Fira de Barcelona especialitzat en experiències viatgeres tant a escala  nacional com internacional.

Com és habitual, el B-Industrial presentarà les millors propostes basades en l’antic patrimoni industrial i les visites a empreses en actiu per descobrir una destinació a partir del turisme industrial. 

Els visitants, a banda de participar en aquest punt de trobada entre professionals i aficionats del turisme industrial, també podran gaudir de diferents activitats per a tota la família, com tallers, tasts o demostracions.

A banda, el B-Industrial 2022 també us convida a participar en un Escape Room, en el qual podreu formar part d’una missió d’espionatge superant diverses proves i preguntes en els diferents estands de la seva àrea temàtica.

Sens dubte es tracta d’una oportunitat única per descobrir les novetats de projectes i productes d’aquesta modalitat turística. Hi podreu accedir amb la mateixa entrada del B-Travel i perquè no us perdeu res, la XATIC i el B-Travel us ofereixen una entrada gratuïta individual d’un dia fent clic aquí

Només cal que introduïu el codi promocional BTRAGENG i ja podreu conèixer les millors propostes del Turisme Industrial.

No us ho podeu perdre!