Us proposem l’estiu més actiu i interessant de la vostra vida!

Compartir
15 de juliol

Aquest any, més que mai, tots ens mereixem relaxar-nos i gaudir de l’estiu. I, el millor, és que ho podem fer a dos pams de casa. Perquè si volem viure una escapada, curta o llarga, a la cantonada ens esperen un munt d’activitats, experiències i descobertes per gaudir de mil estius diferents.

 

 

Des de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) us volem convidar a que us acosteu a qualsevol dels quasi 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d’interpretació d’arreu del país. Segur que en teniu algun a  quatre passes de casa o en algun indret on sempre heu volgut viatjar. Per divertir-vos amb la família, en parella o amb amics.

 

 

 

 

Visites per sorprenents canals medievals i rutes guiades entre oliveres centenàries. Aventures que us faran ser autèntics buscadors d’or o exploradors de petjades de dinosaures. Cases i edificis singulars i monumentals i desconeguts paisatges de l’aigua. Vivències que us permetran pujar a una estació espacial o baixar a una profunda  mina. Conèixer com es fa el pa que mengem, el tap de suro de l’ampolla que bevem, el tren en el que viatgem o l’abric de pell que vestim. Centenars d’activitats, experiències, jocs, exposicions, tallers i molt més. Tantes que no ens caben en aquest article.

 

 

 

 

I el millor és que el turisme industrial és diferent,sostenible i molt més proper. Perquè, a més de poder contemplar paisatges i monuments bonics, ens explica i ens ajuda a conèixer com es fan les coses que ens interessen. Les que han format part de la nostra historia i totes aquelles que fem servir cada dia. I ja sabeu que diuen que  som el resultat de la nostra curiositat!

 

 

 

 

Així que, si esteu pensant en planificar amb comoditat aquella escapada tan desitjada, diferent i gens massificada, no li doneu més voltes. Entreu a TurismeIndustrial.cat, el portal online on podreu escollir entre centenars de propostes culturals i turístiques. Totes elles amb les mesures de seguretat recomanades que us garanteixen unes experiències i activitats segures i saludables.

 

 

 

 

I a més, a Turismeindustrial.cat, també trobareu tots els descomptes i les ofertes en visites i en allotjaments i restaurants pels membres del Club XATIC!

 

 

 

 

.Aprofiteu l’estiu! I sobretot, sortiu, exploreu, experimenteu el nostre turisme industrial!

 

 

 

 

Us esperem a tots a turismeindustrial.cat!