Una gran campanya per recompensar els sanitaris i guanyar tots!

Compartir
25 de maig del 2020

 Fent País, l’Agència Catalana de Turisme i femturisme.cat impulsen Recompensemelssanitaris.cat,una campanya solidària que vol agrair el gran esforç del personal sanitari. Després de fer una crida a la seva comunitat perquè participessin en una pluja d’idees per superar col·lectivament la crisi del coronavirus, van sorgir més de 180 propostes i aquesta ha acabat sent la més votada.  

 

 

Recompensemelssanitaris.cat és una campanya transversal, on tu com a consumidor, fas una aportació i gaudeixes d’una experiència en entorns rurals o poc massificats. Els col·laboradors (petits allotjaments, restaurants, productors, centres de benestar, empreses d’activitats culturals o d’aventura...) cedeixen gratuïtament el cost de les recompenses i la recaptació final es converteix en vals moneders pel personal sanitari perquè ells també gaudeixin d’una activitat a la natura, un àpat en un restaurant km0, una ruta cultural, una sessió de benestar, una activitat cultural…

 

 

 

 

D'aquesta manera es construeix una xarxa entre les empreses, entitats i els consumidors del territori català on uns i altres contribuïm a crear una economia de proximitat al servei de les persones. D'una banda, els ciutadans poden mostrar el seu agraïment i recompensar el personal sanitari (recuperant fins al 80% de les aportacions en la propera declaració de renda) i, a més, podran descobrir nous racons del país vivint enriquidores experiències. D'altra banda, s'impulsa la reactivació del turisme i el comerç local.

 

 

 

 

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, forma part com a organisme col·laborador d'aquest projecte, tant des de el vessant divulgatiu de les accions que es duran a terme, com amb l'aportació d'experiències des dels diferents municipis i centres associats.

 

 

 

 

Recompensemelssanitaris.cat és una iniciativa absolutament transparent, fruit de l'esforç de moltes empreses i col·laboradors. Ho pots comprovar amb tots els detalls a: https://www.recompensemelssanitaris.cat