Per un 2021 ple de salut i noves experiències!

Compartir
18/12/2020

 

 

Els marges de pedra seca acolliran conreus de futur.

 

La terra despertarà i recobrarem el verd i la vida.

 

Les nostres mans, les de tots, seran les eines.

 

 

 

Amb aquest fragment d’un poema de la Lola Cases dedicat a les escoles de la Ribera i la fotografia de Tente Manzano,gentilesa de l’Ajuntament de Torrebesses, la XATIC us vol transmetre un missatge d’esperança i optimisme pel futur més proper.

 

 

 

Perquè des de la XATIC estem convençuts que, entre totes i tots, recuperarem la  normalitat perduda tan desitjada i podrem tornar a viure noves experiències i descobertes!

 

 

 

Mentrestant, recordeu que per aquestes festes els equipaments del turisme industrial també us volen acompanyar i us esperen amb les seves propostes.

 

Molt a prop, a la vostra ciutat o comarca, podeu gaudir presencialment d’interessants espais i exposicions, gens massificats i amb totes les mesures de seguretat sanitàries, i també si preferiu participar des de casa hi ha un munt de visites i tours virtuals de la ma de reconeguts experts, escape rooms, tallers, formacions, experiments i activitats de tota mena.

 

 

 

Per tot això, des de la XATIC us convidem a que gaudiu moltíssim d’aquestes festes i us desitgem un 2021 ple de salut i noves descobertes i experiències!