TurismeIndustrial.cat, el portal online de la XATIC, segueix aquí per a tu

Compartir
19 de març del 2020

 Actualment, estem vivint un estat d'excepcionalitat causat pel virus Covid-19, situació per la qual cal romandre a casa i cuidar-nos els uns als altres. Estem segurs, però, que quan aquesta situació temporal s'acabi, tots tindrem ganes de seguir descobrint i tornar a viure experiències úniques i enriquidores que ens ajudin a comprendre el món que ens envolta.

 

 

 

 

 

 

 

Per això, tots els equipaments i empreses de la XATIC segueixen treballant perquè us pugueu endinsar en una Catalunya que no us imagineu. Un lloc on fer turisme amb els teus vol dir anar un pas més enllà de la contemplació. On cada racó, cada vella fàbrica i cada municipi amaga un tresor, una part del motor que ha fet avançar la nostra societat i la nostra cultura. Entendre el funcionament d'una mina, com es feia el paper antigament o com es genera i es transporta l'electricitat és comprendre com es fan les coses i com funciona el món.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TurismeIndustrial.cat, el portal online on es recullen totes les propostes de visites i experiències de la XATIC (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya), us convida a posar-vos al dia de tot el que us ofereixen els seus equipaments i empreses. Explorar l'interior d'una muntanya, viatjar a la vida diària d'una colònia tèxtil, fer pa artesà, pujar a un tren carboner... Un centenar d'equipaments diferents us estan esperant per quan la situació es torni a normalitzar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquests dies, més que mai, us convidem a visitar el portal Turismeindutrial.cat i començar a triar tot el que podreu fer en els pròxims mesos!