Torna la Setmana del Turisme Industrial amb el Bus a cegues!

Compartir
29/09/2021

La Setmana del Turisme Industrial és una oportunitat única per conèixer de prop “com es fan les coses” i descobrir, de mà de la XATIC, què fa que el turisme industrial sigui tan diferent, sostenible i proper.

I ara, a més, si sou membres del Club XATIC, us podeu inscriure abans que ningú al Bus a cegues!

Del 23 al 31 d’octubre museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses obren les seves portes. Un esdeveniment únic a Europa que et dona la oportunitat de gaudir de desenes d’activitats per a tots els públics i descobrir el patrimoni industrial que tenim a Catalunya. I tot molt a prop de casa vostra!

Per aquesta sisena edició es programaran visites guiades, portes obertes, tallers i moltes altres activitats per veure de prop com es fan les coses. Coneix el DIY autèntic, veient de prop de quina manera es fan totes les coses que fem servir cada dia i aquelles que han format part de la nostra història.

Properament s’aniran revelant les activitats del programa però, voleu un petit avançament?

El Bus a Cegues repeteix aquest any! Una de les activitats estrella de la Setmana del Turisme Industrial proposa 6 rutes amb recorreguts sorpresa i activitats per diverses localitats i equipaments catalans associats a la xarxa. Els participants tan sols saben el nom de la ruta, l’hora de sortida i l’arribada.... us atrevireu?

Ara, a més, si sou membres del Club XATIC, us podeu inscriure abans que ningú!

En aquest enllaç trobareu el formulari d’inscripció a la ruta que més us sedueixi

No ens perdeu la pista als nostres canals digitals que ben aviat us seguirem explicant tot el que hi ha preparat per aquesta Setmana tan intensa.

Més informació en aquest enllaç