Setmana Santa en família a CaixaForum!

CaixaForum Barcelona ens ofereix una interessant i variada programació especial d’espectacles, cinema i tallers infantils per gaudir, més que mai, de la Setmana Santa en família:

Compartir
23/3/2021

 Concerts i Espectacles

 

 

A CAU D'ORELLA

 

 

 

 

La companyia Com Sona? ens ofereix aquest espectacle familiar ambientat als Estats Units dels anys vint i trenta: cinc músics amb cinc instruments diferents fan gaudir els més petits d'un recorregut musical a través de cançons populars amb petites pinzellades de jazz. L'estètica pròpia de l'època i del món del jazz es reflecteix en una posada en escena i un vestuari alhora proper als nostres dies i al públic infantil.

 

 

 

 

Activitat recomanada per a famílies amb infants de 2 a 6 anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CICLE DE CINEMA PETITS CINÈFILS

 

 

 

 

Petits cinèfils és un programa per educar la mirada gaudint del millor cinema. Disposa d'una programació familiar anual i una selecció acurada i variada de pel·lícules per iniciar els més petits en el món del cinema i donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d'animació utilitzades arreu del món.

 

 

 

 

Aquesta Setmana Santa, El cicle Hayao Miyazaki:

 

 

 

 

El castillo en el cielo  (Doblada al castellà) Edat recomanada: +6

 

 

 

 

El meu veí Totoro (Doblada al català) Edat recomanada: +4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallers

 

 

 

 

LA LLETRERIA

 

 

 

 

Una lletra és un símbol que representa un so o fonema. Cada una de les lletres del nostre alfabet té una forma determinada amb un esquelet que la fa única i alhora ens la fa recognoscible i familiar.

 

 

 

 

En aquest taller familiar podreu les teves pròpies tipografies amb tot tipus de materials i suports. Però això sí: per més originals que siguin, les hem de poder reconèixer!

 

 

 

 

Activitat recomanada per a famílies amb nens i nenes a partir de 4 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per més informació i reserves, cliqueu aquí