Setmana de la Natura. La Natura ens dona Vida!

Compartir
21/5/2021

 La Setmana de la Natura d’enguany, que  tindrà lloc del 24 de maig al 5 de juny –entre el Dia Europeu dels Parcs i el Dia Mundial del Medi Ambient- és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre de 2n nivell, formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca.

 

 

 

 

 

 

 

La XCN promou la conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic i la gestió sostenible del territori, mitjançant la participació i implicació social, representant i donant suport a les entitats de custòdia i de voluntariat ambiental de Catalunya.

 

 

 

 

La Setmana de la Natura vol promoure accions a favor de la conservació de la natura i conscienciar-nos, encara més, de que el medi ambient és la nostra llar, la nostra font de recursos, els valors que sustenten la nostra economia. Perquè el medi influeix en la nostra vida. Per això, la seva conservació és responsabilitat de tothom. Ens cal una natura sana per poder gaudir d’una vida saludable.

 

 

 

 

Un altre dels objectius de la Setmana es donar a conèixer a la ciutadania les entitats ambientals sense ànim de lucre que treballen per a la protecció i conservació de la natura i que realitzen un acció crucial per a la preservació dels nostres ecosistemes, i de transcendència per a la biodiversitat i la sostenibilitat i, en conseqüència, per a tots nosaltres.

 

 

 

 

Xerrades o conferències, tallers d’educació ambiental, exposicions, portes obertes, jornades de voluntariat, millora d’una bassa, extracció de plantes invasores, gimcanes, dinars contra el malbaratament alimentari, bicicletades…durant la Setmana de la Natura, apropeu-vos a les entitats ambientals del vostre voltant i participeu en les desenes d’activitats sense ànim de lucre que organitzen!

 

 

 

 

Més informació: www.setmananatura.cat