Sastres paperers. Somnis de paper

Compartir
17/372021

 En Diego, la Mamen i en Jordi son Sastres Paperers. Fa 7 anys que son al Molí de la Farga a Banyoles, un edifici de més de 300 anys d’història, fent paper AQUARI, un paper que fa més de 35 anys que en Toni Sardà, mestre artesà i el nostre mestre de l’ofici, fa al Pla de l’Estany. També fan activitats de difusió de l’ofici de paperaire per escoles, famílies i qualsevol persona interessada en el paper i l’artesania.

 

 

 Si els aneu a veure al molí, a més, us explicaran coses de l’edifici que els acull, de la Farga, de la força de l’aigua i, és clar, sobre el seu ofici, les eines i material que fan servir, alguna curiositat…I si així ho voleu, podreu fer de paperaires i emportar-vos un paper que haureu fet amb les vostres mans! Si ho preferiu, poden venir a casa vostra, allà on sigui, a fer taller i demostració de l’ofici (tenen una premsa portàtil que adora fer quilòmetres!)

 

 

 

 

 Si voleu paper AQUARI el podeu trobar a la seva botiga on- line, i a botigues de Belles Arts a Barcelona (Raima, Barna- Papers, Art Hilgard) i aviat a algunes capitals de comarca. També us fan paper a mida; poden incorporar-hi materials (algues de diferents mars, fulles d’olivera, encenalls...) o fer-lo amb altres materials o fibres (els llençols brodats de la iaia, texans, margalló...)

 

 

 

 

 I a més ... Si tens un projecte, una idea, un somni artístic que voldries fer realitat, explica’ls-hi! En Jordi i en Diego  miraran  de fer-lo en paper!!