Salí de Cambrils. Molt més enllà de la sal

Compartir
1/9/2021

El complex de salines de Sali de Cambrils es situa al capdavant d’un dels encavalcaments pirinencs: el Mantell de corriment del Cadí – Port del Compte. I més concretament, dins d’aquest, en la làmina del Serrat d’Odèn. a la vora del riu Fred, un dels afluents del Segre.

Sembla que les propietats de les seves sals ja eren d'utilitat en l'edat mitjana, moment en què els ramaders i veïns de la població de Cambrils aprofitaven la sal tant per consum propi com per al bestiar. No obstant això, les salines van començar a 
funcionar a finals del segle XVIII.

Ara, Salí de Cambrils ofereix tot l’any un seguit d’activitats per famílies, amics o escoles. Visites guiades per conèixer a fons les seves instal·lacions, ara completament restaurades, i endinsar-se en la historia i el funcionament de les salines.

Aquest setembre banya't amb l'energia dels Pirineus!

Aquest mes de setembre, a més de la visita guiada per ensenyar-vos com es treballava en aquest salí i com segueixen produint sal respectant tot el procés original, també podeu gaudir d'un bany terapèutic a la seva piscina d'aigua salada, aprofitant els múltiples beneficis que aporta al cos i a la pell.

I, per arrodonir-ho, acabar amb un dinar bo i saludable al seu restaurant, en un indret tranquil i amb vistes excepcionals.

Endinsar-se en la nostra historia i relaxar-se i carregar-se d’energia en les aigües terapèutiques d'un entorn històric totalment restaurat per al vostre gaudi. Una escapada de cap de setmana perfecte!

Més informació, horaris i tarifes a: www.salidecambrils.cat