Rutes per conèixer i tastar un tresor gastronòmic, envoltats d’un paisatge encisador

 

 

 

Compartir

 En el darrer any 2020, L’OOVE Escornalbou Gourmet, elaborat per La Cooperativa de Riudecanyes, ha aconseguit fins a 4 premis, entre ells, el Premi Millor AOVE fruitat Maduro d'Espanya, concedit a pel Ministerio de Agricultura, pesca y alimentación de España.

 

 

 

 

 

 

 

Aquest oli fruitat 100% arbequina de la DO. Siurana que s’elabora seguint estrictes mètodes de qualitat ja acumula 25 premis, un fet molt poc habitual.

 

 

 

 

Compta amb el suport i la representació de xefs com Xavier Pellicer, qui l’ha escollit per llançar la seva pròpia marca, que es pot trobar exclusivament als supermercats Veritas. El xef Bernat Planas, excap de Recerca i Desenvolupament del Celler de Can Roca també ha apostat per l’ OOVE Escornalbou per a promocionar-lo a Corea del Sud.

 

 

 

 

Al voltant d’aquest tresor gastronòmic, la cooperativa ofereix diverses activitats oleoturístiques  entorn la vila de Riudecanyes. Les visites van a càrrec de l’empresa col·laboradora La teva ruta  i permeten descobrir, no només l’ Oli Escornalbou Gourmet, sinó també  el patrimoni cultural d’aquesta població amb visites al poble, al Centre d’Interpretació, al Castell-Monestir Sant Miquel d’Escornalbou, a l’embassament i als camps d’oliveres. A més podreu realitzar experiències com tast d’OOVE Escornalbou Gourmet, participar a la collita de l’oliva en temporada i, gaudir d’un esmorzar o dinar entre oliveres amb productes de la terra.

 

 

 

 

Riudecanyes es troba en un paratge encisador de la comarca del Baix Camp, a l’anomenada Baronia d’Escornalbou, un territori d’interior dominat per boscos mediterranis i un clima suau. La seva ubicació propera a la costa i a les muntanyes fa que sigui una destinació ideal per passar un cap de setmana o unes vacances. La zona disposa d’ allotjaments rurals amb molt d’encant, així com de restaurants de cuina tradicional, rutes de natura i molta tranquil·litat.

 

 

 

 

Més informació i reserves aquí