Redescobreix la il·lusió de viatjar amb la XATIC i el B-Travel

Compartir
Març de 2022

De l’1 al 3 d’abril, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC)  us convida a viure una experiència completa al B-Travel, el Saló del turisme de la Fira de Barcelona que reunirà la millor oferta turística per tornar a viatjar durant el 2022.

En aquesta nova edició, el recinte de Montjuïc comptarà amb 200 expositors amb l’objectiu de reunir una de les ofertes més completes en turisme segur i sostenible. També hi trobareu promocions perquè pugueu reservar les vostres vacances i escapades a Catalunya i arreu del món.

En el mateix estand de la XATIC, ubicat enguany al Pavelló 1 de l’Avinguda Maria Cristina al sector B-Industrial, podreu conèixer de primera mà una oferta inacabable d’experiències dels quasi 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d’interpretació d’arreu del país per descobrir una Catalunya diferent i a prop de casa. Unes interessants propostes culturals i turístiques per a tota la família que us facilitaran planificar amb comoditat aquella escapada tan desitjada, diferent i gens massificada.

A més en el mateix estand us podreu fer membres del Club XATIC, amb avantatges exclusius, descomptes i ofertes en visites,  allotjaments i restaurants de Catalunya.

Perquè no us perdeu res, la XATIC i el B-Travel us ofereixen una entrada gratuïta individual d’un dia només fent clic aquí .

Introduïu el codi promocional BTRAGENG i llestos!

Ens agradarà molt saludar-te!