Pòsit. El diàleg de la ceràmica amb altres disciplines artístiques

Compartir
7/6/2021

 El Museu Can Tinturé d’Esplugues de Llobregat us convida a gaudir de “Pòsit”, l’exposició que presenta una tria d’obres premiades a les diferents biennals de ceràmica Angelina Alós.

Aquestes obres s’acompanyen d’una tria compacta de diferents obres de territoris creatius diversos (pintura, còmic, cinema, literatura) que ens ajuden a situar la ceràmica en un context artístic i, sobretot, a definir de manera més rica i matisada una època, un univers cultural. Creuem memòries i pensem -acompanyats pels creadors/res- qui som, qui volem ser.

L’exposició està dividida en tres àmbits que corresponen a períodes històrics i cultural i que, més enllà de les dates escollides, destaca el títol de cada d’un d’ells que fan referència a les vivències, a la societat i els llenguatges artístics de cada moment.

  • Temps des sensualitat (1986-1992)
  • Temps de meditació (1994 -2002)
  • Temps de incertesa (2004-2020)

Pòsit és una aposta innovadora i arriscada, comissariada per Àlex Mitrani que vol oferir a les seves sales l’espai i el temps per redescobrir o descobrir part de l’art català de les últimes tres dècades.

Una exposició, en definitiva, que ens convida a seure, observar, mirar-nos als ulls i dialogar. 

En aquesta web podeu conèixer més detalls i veure una vídeo de presentació de l’exposició