Píndoles d'educació per la sostenibilitat: L’aigua és el camí

Compartir
12/3/2021

 Durant aquests mesos, el Parc de la Sèquia de Manresa, amb la col·laboració del BBVA, està llançant un nou programa: les Píndoles d'educació per la sostenibilitat. Unes càpsules de vídeo, que es publiquen cada 15 dies i parlen de diferents temes relacionats amb l'aigua i la sostenibilitat. Cada una està lligada a un repte per fer a casa o a l'escola.

 

 

 

 

 

 

 

L’objectiu d’aquesta activitat és sensibilitzar infants i adolescents sobre la importància de conèixer i entendre el nostre entorn i de com les seves accions poden tenir grans repercussions i contribuir a fer un món més sostenible.

 

 

 

 

Els reptes els hi proposen fer de científic o científica i investigar diversos temes de la vida quotidiana. Des de provar diferents aigües per beure i comparar el seu gust i la seva olor o descobrir com arriba l’aigua a casa seva; Experimentar què passa amb les tovalloletes que llancem al vàter o investigar quanta aigua es gasta cada dia a casa i comparar-ho amb altres indrets del món.

 

 

 

 

Altres vídeos ens expliquen també la importància per al nostre entorn de tenir una gran diversitat d’insectes per acabar amb la proposta de construir, precisament, un hotel d’insectes. O com ser més sostenibles i fer servir una roba reciclable que sigui respectuosa amb el medi ambient amb el repte d’investigar les etiquetes de les peces de roba del nostre armari i descobrir d’on venen.

 

 

 

 

Si voleu gaudir d’aquests necessaris i entretinguts vídeos visiteu la pàgina de recursos educatius del Parc de la Sèquia  https://bit.ly/3bj2SE7