Perles de Ratafia dels Raiers de Licors Portet 1883. premi Best Tasting en el II European Food Gift Challenge

Compartir
1/9/2021

El European Food Gift Challenge, organitzat per IGCAT (Institut per la Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme) té com a objectiu donar suport i visibilitat internacional als productors agroalimentaris locals que fabriquen articles únics relacionats amb les tradicions culinàries de les regions europees.


A la cita s’hi presenten productes locals d’alimentació i productes relacionats amb l’alimentació d’alta qualitat prèviament seleccionats en competicions d’arreu d’Europa.

En la segona edició, celebrada el divendres dia 30 de juliol  a Coimbra (Portugal), a banda dels tres primers premis, es van entregar altres guardons (packaging, storytelling, innovació, etc) entre els quals destaquen les Perles de Ratafia dels Raiers que elaboren a Licors Portet 1883 amb la base de la seva ratafia i que van rebre el premi Best Tasting.

Tal i com va assenyalar el jurat de l’edició, “la singularitat de cada producte prové del significat històric que cadascú manté dins de les seves regions i, per tant, tots els productes presentats innoven per animar les generacions futures a mantenir vives les tradicions alimentàries ".

 Des del 2011, Licors Portet 1883 ha aconseguit 51 premis en Concursos internacionals a Brussel·les, Frankfurt, Anglaterra, USA, País Basc i Catalunya.