No et perdis la segona ronda de la campanya solidària recompensemelssantitaris.cat!

Compartir
23 de juny del 2020

Gracies a l’èxit assolit fins ara, Recompensemelssanitaris.cat, la campanya solidària que vol agrair el gran esforç del personal sanitari durant la COVID-19, obrirà la seva segona ronda. I ho farà a partir de l’1 de juliol i fins el 9 d’agost.

 

 

Tal com us vam explicar en anteriors articles, Recompensemelssanitaris és una campanya transversal i completament transparent, fruit de l'esforç de moltes empreses i col·laboradors, que ofereix molts avantatges per a tothom. En aquest article us ho explicavem amb tots els detalls. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ara, gracies a aquesta iniciativa solidària, pots gaudir d’un munt de diferents i originals activitats amb tota la familia i els amics amb un preu final molt reduït! . Vols fer un tast de vins i cerveses o viure una aventura entre vinyes? Prefereixes una exclusiva visita guiada per descobrir un monument o un espai natural? O potser et mereixes més una relaxant sessió d’spa? O, perquè no, una deliciosa degustació gastronòmica? Segur que trobes el que més t’entusiasma entre les més de 150 experiències que tens a la teva disposició.

 

 

 

 

I, a més, per fer-t’ho encara més fàcil, a la seva web trobaràs totes les propostes geolocalitzades arreu del territori. Per planificar la teva escapada més desitjada amb tota la comoditat. 

 

 

 

 

Aquest estiu gaudeix del nostre país com mai i alhora recompensa el personal sanitari! Però afanyat perquè ja hi ha moltes propostes esgotades! 

 

 

 

 

Entra a www.recompensemelssanitaris.cat/experiencies 

 

 

 

 

Recorda que recompensemelssanitaris.cat està impulsada per les cooperatives Fent País i femturisme.cat i compta amb la col•laboració de l’Agència Catalana de Turisme i la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya.