Museu del tren en miniatura: viatgers, pugin al tren!

Compartir
21 de setembre del 2020

 
 

Quinze anys de feina i passió han fet possible que l’Antoni Rabell complís el seu somni. En un espai únic de 500 m2 neix el repte de ser un referent en modelisme ferroviari. Un somni d’oci i cultura ferroviària que ara es pot visitar i, que a més, us permetrà viatjar en tren per tot un original món en miniatura. Tant si sou aficionats com no al món del ferrocarril, no en sortireu indiferents.

 

 

Aquest Museu, que neix d’una col·lecció privada, us dóna l’oportunitat de viatjar per diferents països de tot el món perquè Railhome Bcn exposa una de les maquetes més grans, i a la vegada amb més detalls, que molts de vosaltres mai haureu vist. A l’estil de les millors i més grans maquetes centre-europees d'exhibició.

 

 

 

 

 I a més, a la maqueta escala HO digital podreu viatjar en temps real des de la perspectiva del maquinista. Per gaudir del viatge i noves emocions.

 

 

 

 

Ara, des de casa, també podeu començar a experimentar d’un tastet d’aquesta aventura en miniatura. Entreu a la web http://railhome.com/ i gaudiu de la visita virtual.

 

 

 

 

Viatgers, pugin al tren!