Molt aviat, ja tornem a tenir aquí la Setmana del Turisme Industrial!

Compartir
22 d'octubre del 2020


 

Molt aviat, ja tornem a tenir aquí la Setmana del Turisme Industrial (STI), una setmana plena d’activitats que et faran viure una Catalunya com mai ho has fet! 

 

 

Durant el 31 d’octubre al 8 de novembre, la cinquena edició de la STI 2020 ve carregada de visites guiades, portes obertes, tallers i molt més! 

 

 

 

 

Els diferents espais i equipaments adherits a la Xatic ja ho tenen tot preparat per a fer-te gaudir, al mateix temps que aprens com es fan les coses. I A més, aquest any anem més enllà i la STI s’expandeix a l’online amb activitats virtuals per poder arribar a casa vostra. Anima’t a mirar el teu voltant més proper d’una manera totalment diferent, sempre respectant les mesures de prevenció i higiene per poder dur a terme les activitats sense cap problema.

 

 

 

 

Entra en aquest link i descobreix totes les experiències que tens al teu abast i que estan molt més a prop del que imagines.

 

 

 

 

Perquè, com ja sabeu, el turisme industrial és diferent, sostenible i molt més proper. I, és que, a més de poder contemplar paisatges i monuments bonics al costat de casa, ens explica i ens ajuda a conèixer com es fan les coses que ens interessen. Les que han format part de la nostra història i totes aquelles que fem servir cada dia. 

 

 

 

 

Estigues alerta perquè durant aquests dies ho anirem publicant tot per l’Instagram, el Facebook i el Twitter de la Xatic! Què no se t’escapi res!

 

 

 

#SetmanaTurismeIndustrial2020 #ComEsFanLesCoses #ViuTurismeIndustrial #STI2020