MNACTEC en línia. La Ciència i la tecnologia a casa

Compartir
3 de febrer

 Durant aquestes èpoques de confinament, la majoria d’equipaments culturals han realitzat un immens esforç per seguir donant a conèixer la cultura i el nostre patrimoni a tots els públics.

 

 

Des de fa temps, un dels museus nacionals més rellevants dels nostre país, el MNACTEC, s’ha destacat en aquesta tasca i ha mantingut les seves portes obertes amb una gran oferta de recursos en línia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Com per exemple, visites virtuals, mitjançant la tecnologia Google Street View, que permeten endinsar-se pels principals espais del seu edifici, una de les millors obres arquitectòniques industrials del modernisme català, i gaudir de les seves interessants exposicions permanents i temporals

 

 

 

 

També podeu triar una visita guiada, i que millor que fer-ho de la  ma del seu director, en Jaume Perarnau! Gaudiu amb el vídeo "Un cop d'ull al MNACTEC" d’una visita guiada virtual en la que ens explica personalment la història del Museu i la d’alguns dels objectes més destacats de les seves col·leccions.

 

 

 

 

Les propostes en línia del MNACTEC inclouen, a més a més, una amplia oferta de Blogs temàtics  i documentals de món industrial, científic i tècnic; d’arxius fotogràfics per consultar; de la revista divulgativa, Eix o del Mapa del patrimoni industrial de Catalunya que recull els 150 elements imprescindibles del nostre patrimoni industrial.

 

 

 

 

En seu espai digital, el MNACTEC també us proposa col·laborar amb “Museu al carrer”, un interessant projecte participatiu per descobrir els vestigis del patrimoni de la societat industrial de Catalunya.

 

 

 

 

I finalment, no podia faltar, un ampli ventall de Recursos educatius que complementen les visites a les diferents exposicions.

 

 

 

 

Us convidem a que, des de casa, gaudiu d’aquest viatge per conèixer, i entendre, el nostre patrimoni i la cultura científica i tècnica de la societat industrial catalana.

 

 

 

 

Si teniu curiositat podeu començar a descobrir-ho aquí