La XATIC us convida a reactivar-vos al B-travel

Compartir
4/6/2021

 Del 11 al 13 de Juny, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC)  us convida a viure una experiència completa al B-Travel, el Saló de la Fira de Barcelona especialitzat en turisme d'experiències viatgeres de diverses destinacions nacionals i internacionals. I on es presenten grans ofertes i promocions perquè pugueu reservar les vostres vacances i escapades a Catalunya i arreu del món.

En el propi estand de la XATIC podreu conèixer de primera mà una oferta inacabable d’experiències dels quasi 100 museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils o centres d’interpretació d’arreu del país per descobrir amb tota la família una Catalunya diferent.

Unes propostes culturals i turístiques que us facilitaran planificar amb comoditat aquella escapada tan desitjada, diferent i gens massificada. I sempre a prop de casa.

 Si veniu a visitar-nos, us  esperem sortejos d'entrades per a diversos equipaments  i altres interessants activitats.

 I a més, en el mateix estand us podreu fer membres Club XATIC, el grup relacional que us ofereix avantatges exclusius, descomptes i ofertes en visites i en allotjaments i restaurants de tot Catalunya!

Perquè no us perdeu res, B-Travel i la XATIC  us conviden amb una entrada gratuïta! Només heu d'entrar aquí  

Quan al  comprar l'entrada us demanin un codi promocional, introduïu el següent: QBX2VFI2 i llestos!