La XATIC se suma a les Jornades Europees del Patrimoni!

Compartir
2 d'octubre del 2020

 
 

Durant els propers 9, 10 i 11 d’octubre celebrarem les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que es porta celebrant a Catalunya des del 1991.

 

 

Aquestes jornades, impulsades per la Generalitat de Catalunya i que compten amb la col·laboració d’entitats i institucions  com  la Federació de Municipis de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis, l’Institut Ramon Muntaner, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra, estan considerades l’activitat participativa de patrimoni cultural més important d’Europa, i municipis i espais de tota Catalunya s’hi sumen, com és el cas de molts espais i equipaments adherits a la XATIC.

 

 

 

 

Durant els propers dies, estigueu atents perquè anirem difonent el gran ventall de propostes de visites guiades, portes obertes, visites virtuals i altres desenes d’activitats,  que ja han programat els diferents espais que formen part de la Xarxa amb la intenció d’apropar el patrimoni cultural a tots vosaltres. 

 

 

 

 

Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom amb moltes activitats on i offline que segueixen les mesures de seguretat sanitària amb raó de la covid-19. Així que, no hi ha excusa, anima’t a viure noves experiències que de ben segur et sorprendran!

 

 

 

 

Més info: http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020

 

 

 

 

#LaCulturaÉsSegura