LA XATIC A FITUR, LA TROBADA DELS PROFESSIONALS DEL TURISME

Durant els dies de la celebració del saló, responsables de la secretaria tècnica de la XATIC van desenvolupar un intens programa de reunions i trobades amb representants d'institucions, d'entitats i d'altres agents de tot l'estat

Compartir
Dimecres 22 de gener de 2020

Del 22 al 26 de gener es va celebrar a Madrid la Fira Internacional del Turisme, FITUR 2020, una de les cites imprescindibles per als professionals del turisme mundial i la fira líder pels mercats Iberoamericans. L’any passat va batre rècord en participació i aquest any ho ha tornat a fer amb 255.000 visitants, més de 11.000 empreses, 165 països i regions, i una participació internacional del 56%. 

 

 

 Aquest fòrum, que té lloc a l’IFEMA de Madrid, serveix per promocionar les marques i presentar nous productes i noves propostes altament especialitzades, que proporcionen un panorama turístic més divers i sostenible. És un espai per inspirar-se i reciclar-se amb les noves tendències del mercat. FITUR engloba tecnologia, futur i sostenibilitat, i és una fantàstica oportunitat de conèixer les últimes tendències i omplir les agendes de contactes i perspectives.

 

 

 

 

 De fet, durant els dies de la celebració del saló, responsables de la secretaria tècnica de la XATIC van desenvolupar un intens programa de reunions i trobades amb representants d'institucions, d'entitats i d'altres agents de tot l'estat, per tal de seguir col·laborant en la difusió i promoció del turisme industrial al nostre país.

 

 

 

 

 Per a més informació: https://www.ifema.es/fitur