La Tèrmica de Roca Umbert torna a bategar

Compartir
Novembre 2023

La Tèrmica de Roca Umbert reobre les seves portes amb grans novetats; visites immersives; un espectacular mapatge; i activitats per a tots els públics que es complementen amb itineraris i recursos en línia.

Noves mirades

Gràcies als diferents efectes sonors i lumínics, descobrireu l’evolució de l’ús del combustible o els diferents recursos que es van utilitzar per poder crear energia pròpia a Roca Umbert.

Tant a la planta baixa, a la primera planta com a l’exterior, trobareu elements històrics que us ajudaran a entendre el procés de producció d’energia elèctrica i l’impacte que aquesta té en el nostre dia a dia i les seves conseqüències en el medi ambient.

A més el mapatge que es projectarà a la façana de La Tèrmica – de 18 metres d’alçada –desfarà l’edifici durant 8 minuts per parlar de les primeres matèries i de la seva transformació en energia.

Jornades de Portes Obertes

Per celebrar la seva reobertura, La Tèrmica oferirà durant tres caps de setmana visites guiades gratuïtes. 

Les persones que hi vulguin participar ho hauran de fer a través d’aquest formulari o presencialment, al punt d'informació de Roca Umbert, una hora abans, en cas que quedin places lliures. La Jornada de Portes Obertes és gratuïta i les places limitades.

Les visites es duran a terme el divendres 15, el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre; i els cap de setmana del 22 i 23 de desembre; així com el cap de setmana del 29 i 30 de desembre.

L'horari serà de tarda, a excepció del 16 i 17 de desembre, que seran de matí i tarda.