La gran festa del modernisme torna a Terrassa

Compartir

La Fira Modernista de Terrassa tornarà a omplir els carrers de la ciutat de Terrassa del 6 al 8 de maig. Després de dos anys en què un dels més grans esdeveniments de projecció s’ha vist reduït a la mínima expressió per culpa de la pandèmia de la Covid, enguany es reprèn el format presencial i, en definitiva, la possibilitat de tornar als carrers. 

No us podeu perdre, doncs, aquest sorprenent viatge al passat que reprodueix l’esplendor modernista de Terrassa de finals del segle XIX i principis del XX. Si hi assistiu, trobareu personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot la calor de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestits d’època, que us ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.

Com és ja és habitual, el catàleg d’activitats supera les 300 propostes destinades a tota mena de públic dins la programació d’una Fira que s’ha convertit en una cita de referència al país. 

Terrassa, una ciutat universitària centenària

La Fira Modernista de Terrassa de l’any 2022 estarà dedicada a la Universitat coincidint amb el 120è aniversari de la col·locació de la primera pedra del Palau d’Indústries. La futura Escola Industrial va ser l’origen dels estudis universitaris a la ciutat de Terrassa i va convertir-se en un puntal de referència de l’ensenyament universitari i l’estudi de les enginyeries a més d’important catalitzador d’un campus urbà que en l’actualitat projecta la ciutat a l’exterior i la posiciona com un referent universitari dins i fora del país.

La festa del modernisme a Catalunya 

Des de l’any 2007, la Fira Modernista de Terrassa està declarada per la Generalitat de Catalunya com a festa local d’interès turístic. El 2010, aquest certamen també va obtenir un dels Premis de Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques en la categoria d’activitats turístiques, atorgat per l’Associació Catalana de Comunicació i Relacions Públiques i la Fundació per al Foment de la Comunicació i el Desenvolupament.

Perquè no en perdeu detall es crearà contingut específic a les xarxes socialsTwitter, Facebook o Instagram a càrrec del Servei de Terrassa Turisme. També trobareu informació al web www.firamodernista.cat

 

Tot un cap de setmana molt especial amb activitats per a tots els públics. No us ho podeu perdre!