JOSEP PALLACH: PER L’EDUCACIÓ I EL COMPROMÍS SOCIAL

Compartir
17/2/2021

 El Museu del Suro de Palafrugell commemora l'any Pallach amb l'exposició “Josep Pallach: per l’educació i el compromís social”, una mostra itinerant creada per la Fundació Pallach que rememora la vida i les aportacions del pedagog, mort prematurament als 56 anys d’edat.

 

 

 

 

 

 

 

El nom Pallach porta implícita tota una sèrie de valors lligats a l’educació i al compromís social, més necessaris i actuals que mai en la nostra societat. Professor universitari i, a partir del 1973, director del departament de Ciències de l’Educació de la UAB, les seves idees de política educativa s’emmarcaven en la defensa d’una escola pública, pluralista i compensadora de desigualtats.

 

 

 

 

En aquesta ocasió el Museu del Suro aporta a l’exposició una mostra de pintures en dipòsit al fons del Museu des del 2011. Un seguit d’obres donades per diferents artistes contemporanis vinculats a la vila com a capital per a la creació de la Fundació Pallach. Així que per primera vegada s’exposarà de manera conjunta les obres d’artistes com són Modest Cuixart, Costa Sobrepera, Lluís Bruguera, Guillem Rocas, Mercè Lluís, Josep Puig, Rosa Aguiló, Mercè Massa, Cyril Torres o Víctor Dolz.

 

 

 

 

L’exposició es podrà veure al Museu fins al 28 de febrer de 2021

 

 

 

 

Si no us podeu desplaçar al Museu, el proper dissabte 20 de febrer a les 18h, el Museu del suro us convida a gaudir-la des de casa amb una visita guiada virtual en directe a través del seu instagram: https://www.instagram.com/museudelsuro/

 

 

 

 

Per a més informació en relació de les activitats relacionades amb l’exposició podeu adreçar-vos  al T.972307825, enviant un correu info@museudelsuro.cat o visitant la web i les xarxes socials del Museu del Suro.