Jornada tècnica “Tecnologia 4.0 per a la fabricació de ciment”

Compartir
Novembre 2023

El Museu del Ciment de Castellar de n'Hug i la Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya, coordinada per CIM UPC, organitzen la jornada tècnica "Tecnologia 4.0 per a la fabricació de Ciment", que tindrà lloc el dia 17 de novembre de 2023 al Museu del Ciment. 

L'objectiu principal de la jornada és explorar els aspectes més destacats de la tecnologia 4.0 aplicada a la fabricació de ciment. Les presentacions d'experts destacats abordaran temes rellevants, com ara l'aplicació de la fabricació additiva a la indústria del ciment, la construcció sostenible amb la impressió 3D i les estratègies de transformació digital en empreses del sector de la construcció. 

La jornada comptarà amb una taula rodona moderada per Roger Uceda, director de transferència i valorització de CIM UPC i finalitzarà amb una visita guiada a la fàbrica i al Museu del Ciment. 

L'acte està dissenyat per a experts interessats en la indústria del ciment i les tecnologies 4.0, professionals del camp de la impressió 3D, investigadors i acadèmics, empreses i actors de la indústria de la construcció, així com per a tots aquells estudiants d'arquitectura o similars i entusiastes tecnològics. 

Una oportunitat única per aprendre, connectar i explorar noves perspectives en aquest camp en ràpida evolució. 

Programa i inscripcions